Pressemeddelelse

Når kys bruden spiller op til dans, bliver det for alvor svært at sidde stille. Orkestret er vaskeægte spilleglæde og professionel optræden der gør, at de altid får skabt en intens kontakt til publikum.

Kys bruden vil med sikkerhed være et frisk pust, som leverandør af musikalske oplevelser til din fest.

De rutinerede musikere fra kys bruden forstår virkeligt at servere deres udtryk med stor begejstring og et engagement, der stensikkert får alle op af stolene.

Kys bruden består af musikere, der har oparbejdet et solidt fundament indenfor moderne rytmisk musik. Dette gør, at uanset hvilken genre og hvilket nummer, er det helt sikkert, at der trækkes på stor ekspertise og årelang musikalsk erfaring.

Kvartetten har på baggrund af en bred liveerfaing, formået at sammensætte et alsidigt reptoire med hang til nogle af Danmarks største sangskrivere og kunstnere, som fx. TV2, Johnny Madsen, Nikolai og de andre piloter, Allan Olsen, Kim Larsen m.fl. Bandet kaster sig også glædeligt ud i fortolkninger af store udenlandske kunstnere som U2, Travis, Crowded House, Chris Isac, Elvis m.fl.

Kys bruden er et tilbud til jer der sætter pris på levende pop og rock musik og som trænger til et markant alternativ til "suppe, steg og is genren."

Kys bruden er et godt soundtrack til livets store højdepunkter!